Fra mæskning til maltekstrakt

Harboe er en af verdens førende leverandører af maltekstrakt til føde- og drikkevareindustrien.

Fra mæskning til maltekstrakt

Harboe er en af verdens førende leverandører af maltekstrakt til føde- og drikkevareindustrien.

Naturligt alternativ

Maltekstrakt er et naturligt alternativ til smags- og farvestoffer i en lang række fødevarer. Vores produkter kan ud over smag også tilføre en bedre struktur og holdbarhed til bl.a. brød – alt sammen baseret på naturlige ingredienser.

Harboe er en af Europas førende producenter af maltekstrakt, og vi har leveret maltekstrakt til den europæiske fødevareindustri gennem mere end 60 år.

Vores kunder er bl.a. Europas største bagerivirksomheder, producenter af chokolade og morgenmadsprodukter – og vores maltbaserede ingredienser markedsføres under vores internationale brand, Barlex.

Fra videnskab og teknologi til nye spændende produkter

Forbrugerne i dag vil have fødevarer, der er sunde og bæredygtige, smager godt og holder sig friskt og lækkert længe. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle vores ingredienser, så vi imødekommer denne efterspørgsel og kan få endnu bedre og sundere fødevarer i fremtiden.

Vores produktudvikling ledes af et team af dygtige specialister, der lægger al deres viden og erfaring i at omsætte den nyeste videnskab og teknologiske løsninger til nye spændende produkter. Udviklingen sker i tæt samarbejde med kunderne, så vi får de helt rigtige løsninger.

Vi tester de nye ingredienser – både ude hos kunderne i deres produktion – og i vores eget testbageri, hvor vi holder workshops med kunderne og prøver nye opskrifter og teknikker af.

Rådgivning og testbagning

Udviklingsteamet har et tillidsfuldt samarbejde om effektiv implementering af nye ingredienser i den enkelte kundes værdikæde. Blandt andet arbejder teamet tæt sammen med bakeoff-industrien.

I Skælskør har vi etableret et topmoderne testbageri, hvor der afholdes workshops og seminarer med kunderne, og hvor nye ingredienser og recepter på maltekstrakt testes og afprøves i brødet.